SEVOI GRUPA – O nama

Kontinuirano usavršavanje naših zaposlenika

SEVOI GRUPA je međunarodna, regionalno pozicionirana grupa koja djeluje u sinergiji nekoliko tvrtki specijaliziranih za sljedeća područja:

  • Financijsko upravljanje i kontrola
  • Strateško upravljanje imovinom
  • Strateško planiranje i razvoj
  • Implementacije standarda sustava kvalitete i sigurnosti.

Navedena područja popraćena su vlastitim softverskim rješenjima razvijenim i usklađenim prema najvišim standardima i normama na europskoj i svjetskoj razini.

Sve implementacije u kojima sudjelujemo, a do sada ih imamo preko 900, praćene su certificiranom edukacijom, te stručnom literaturom koja je razvijena i prilagođena zakonskim i normativnim okvirima pojedinog područja.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti te stalnom praćenju tržišta razvili smo renomiranu grupaciju kako bi udovoljili Vašim potrebama i željama ostvarivanja učinkovitog rezultata poslovanja te omogućili strateški razvoj korisnika javnih sredstava.

Stekli smo povjerenje klijenata po našoj kvaliteti u izradi Projekata na području cijele Regije ( Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora). Na tržištu djelujemo dugi niz godina, ali u kratkom vremenu stvorili smo prepoznatljivo ime i poziciju lidera na našem tržištu gdje su nam klijenti od manjih korisnika do velikih korisnika javnih sredstava.

Kroz naš rad i iskustvo sa poslovnim korisnicima te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje te kontinuirano poboljšanje naših proizvoda i usluga želja nam je da i dalje imamo zadovoljne klijente koji će prepoznati naš rad.

Misija SEVOI grupe je produbiti svijest korisnika usluga iz našeg područja djelovanja o prednostima europskih standarda, voditi korisnike kroz procese implementacije, te ih savjetovati pri kontinuiranoj primjeni usvojenih procesa, čime pomažemo osposobiti korisnika za krajnji cilj, a to je učinkovito upravljanje i kontroliranje njihovih sustava.

Vizija SEVOI grupe je svojim djelovanjem, primjenom etičkih, poslovnih i stručnih standarda, te stalnim usavršavanjem svojih djelatnika i naših korisnika, postati regionalni lider u implementacijama europskih poslovnih praksi i standarda u područjima našeg djelovanja, istovremeno prema kriterijima kvalitete i broja korisnika.