Zagreb, 010617. Savski nasip. Gradolnacelnik Milan Bandic otvorio je Zeleni zeljeznicki most - Hendrixov most s novom dekorativnom rasvjetom. Foto: Goran Mehkek / CROPIX


Višegodišnjim radom na terenu i uspostavljajući registre imovine sa strategijama i planovima razvoja u razne sustave naišli smo na nedoumice klijenata pri implementiranju te nesvjesnosti o važnosti adekvatnog vođenja Registra imovine te dobro odrađenih strategija upravljanja imovinom sa svojim planovima.

Važno nam je osvijestiti važnost popisa imovine i strategija kao takvih bez obzira na veličinu sustava i broj zaposlenih. Imovina zakonskom regulativom i uvrštavanjem u Izjavu o fiskalnoj odgovornosti postaje iznimno važna. Registar je budućnost modernog vođenja u kojem sustavi mogu lakše vladati postojećim stanjem, izmjenjivati neuređenu imovinu i još bolje upravljati uređenom imovinom.

Naša tvrtka zato je osmislila određene alate koji će Vam omogućiti brže i adekvatno upravljanje Vašom imovinom. U vremenu kad se sve brzo razvija i sve je manje vremena a sve više bitnih analiza prije donošenja odluka  važno je imati dobre poslovne alate kako bi izvješća bila točna, brza i adekvatno popunjena u skladu sa zakonom.

Analizirajući zakone segmentativno dolazimo do zaključka da metodologije koje su unutar zakona te određeno vrijeme implementacije sa što više fokusa na uređenost imovine kroz planove daje izvrsne rezultate. Otvara nam nova područja investiranja, uštede i adekvatno planiranje vođenja same imovine.


Svi se na početku često pitamo od kuda početi i na koji način najbolje isprojektirati dolazak do prvih rezultata. Dugogodišnjim radom sa različitim sustavima uspostavili smo najbrže metode kako bi rezultati vidljivi u kratkom vremenu.

 

 

Slobodno nam se obratite za savjet ili pomoć vezanu za Imovinu i načine implementacija kako bi što brže ostvarili svoje ciljeve u poslovanju.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *