SEVOI GRUPA uspješno djeluje dugi niz godina, međutim utjecaj  covida-19 djelovao je na sve grane gospodarstva, kako na druge tako i na nas.  Gospodarstvo je stagniralo tako da smo i mi osjetili negativan utjecaj na naše poslovanje. 

Naši klijenti  nisu bili u mogućnosti započinjati realizaciju projekata jer situacija nije dopuštala ulazak u projekte koji nisu prijeko potrebni . Također je i direktni kontakt našim terenskim komercijalistima sa klijentima onemogućen te smo komunikaciju s njima održavali putem telefona  i on-line.

Kako se epidemiološka slika poboljšavala tako smo i mi osjetili pozitivan efekat na naše poslovanje. Obzirom da je novonastala situacija nova za sve pa tako i za nas, svi smo se morali prilagoditi novim uvjetima na tržištu. Koristimo sve prednosti koje nam digitalizacija pruža kako bismo i dalje kvalitetno obavljali svoj posao.  Naši klijenti su to prepoznali te su postali otvoreniji za suradnju čime se pokrenula proizvodnja koja djeluje na sve pozitivno  i sve se vraća u neku novu normalu poslovanja.

Zahvaljujući tome što smo u stalnom kontaktu s našim klijentima, prepoznajemo njihove potrebe  na vrijeme te sukladno tome nudimo im rješenja  i pomoć  kako bismo i dalje imali zadovoljne klijente.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *