imovina-13

Današnji načini poslovanja sve više se baziraju na digitalizaciji podataka s kojima u svakodnevici radimo. Važnost kvalitetnih i jednostavnih softwera, te adekvatnih izvještaja sve je veća potreba u svakodnevnom poslovanju.

Potražnja na tržištu nas je dovela do ideje programiranja softwera vezanog za popis Registra imovine koji se svakim danom sve više proširuje i nadograđuje sukladno novim zakonima i potrebama naših klijenata (trenutno smo završili 158 Registara imovine i 35 do sada prebacili u SREDIŠNJI REGISTAR DRŽAVNE IMOVINE na zahtjev klijenata).

Trenutna najaktualnija problematika u radu je ručni unos svih podataka imovine (51 karakteristika svake jedinice imovine) kojima raspolažu Gradovi i Općine u Središnji Registar državne imovine.

Obilazeći teren susreli smo se sa dosta pitanja na koja naši klijenti nisu znali odgovoriti niti u kojem smjeru krenuti sa unosom u Središnji Registar državne imovine, te nas je to navelo da naš softwer vezan za Registar imovine nadogradimo direktnim i adekvatnim digitalnim transferom podataka u Središnji Registar državne imovine.

Iznimno je važno reći da smo time postigli veliku uštedu vremena našim klijentima te digitalizacijom podataka vođenim na raznim mjestima i u raznim oblicima obuhvatili te podatke u jednu cjelinu.

S obzirom da smo upoznati sa cjelokupnom problematikom, ovo je bilo idealno rješenje te olakšanje da se podaci ne moraju unositi ručno u Središnji Registar državne imovine.

SEVOI grupacija nudi brzo i adekvatno rješenje digitalizacije na adekvatan način, popis Vaše imovine sa svim karakteristikama jedinica imovine te kompletan unos u Središnji Registar državne imovine.

Nadalje predvidjeli smo i opcije da klijenti sami unose u web aplikaciju jedinice imovine, a mi ih nakon unosa transferiramo u Središnji Registar državne imovine.

Ukoliko imate kakva pitanja te zahtjeve slobodno nam se obratite, na broj telefona + 385 91 3636 991 ili na e-mail adresu: bnadj@sevoi.eu

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *