Užurbanost današnjice u kojem je vrijeme izuzetni resurs bitno je naglasiti da je Upravljanje imovinom izuzetno zahtjevan posao te je bitna konstantna revidiranost ispravnih podataka. Upravljati imovinom nije samo popisati imovinu kao takvu nego je raznim metodologijama treba svrstati tamo gdje pripada te na taj način se i ophoditi s njom. 

Vrlo je važno naglasiti da svaka promjena unutar Registra imovine treba biti unešena na adekvatan način jer će time i same Strategije upravljanja imovinom te njihovi planovi biti kao takvi izuzetno funkcionalni i adekvatni za planiranja daljnjih postupaka vezanih za imovinu.

Registar imovine sam po sebi je zaista živa materija i redovnim nadopunjavanjem novih saznanja kroz određeno vrijeme dobivate vrhunske rezultate.

Ako svoje Registre imovine ne vodite adekvatno, slika Upravljanja imovinom nije adekvatna i realnost Strategija upravljanja imovinom neće biti realna.

Na terenu smo pomogli velikom broju klijenata u samim revidiranjima imovine kroz Registre imovine, Strategije upravljanja imovinom i Godišnjim planovima.

Ukoliko Vam na bilo koji način možemo pomoći u izradi Registra imovine ili samog revidiranja postojećeg Registra imovine, te sve popratne dokumentacije za upravljanje slobodno nam se javite i u najkraćem roku potrudit ćemo se dati vam najbrže rješenje Vašeg problema.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *