Dugogodišnja suradnja Eko-Vet Proizvodnje d.o.o. i Sevoi grupacije generirala je preko 4.000  izrađenih Izjava o fiskalnoj odgovornosti i preko 3.000 godišnjih izvješća o nepravilnostima.

SEVOI GRUPACIJA Vam nudi i ove godine izradu cjelokupne propisane dokumentacije u sklopu izrade Izjave o fiskalnoj odgovornosti i Godišnjeg izvješća o nepravilnostima. Iste izrađujemo profesionalno, što je jamstvo kvalitete preko 400 zadovoljnih korisnika ove usluge

Pozivamo Vas da nam se obratite, bilo kao odgovorna osoba institucije (što je Vaša zakonska odgovornost), bilo kao voditelj FMC (unutarnje financijske kontrole), osoba za nepravilnost ili voditelj odjela računovodstva, u svim jedinicama lokalne (regionalne) samouprave, korisnicima državnog, županijskog, gradskog ili općinskog proračuna te trgovačkim društvima u vlasništvu Republike Hrvatske ili jedne, odnosno više jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave radi izrade zakonski definirane:

  • Izjave o fiskalnoj odgovornosti 
  • Godišnjeg izvješća o nepravilnostima

Ukoliko niste u mogućnosti učiniti isto iz bilo kojeg razloga, bit će nam zadovoljstvo ponuditi Vam naše usluge:

  • Paket Izjava o fiskalnoj odgovornosti + Godišnje izvješće (pristojba iznosi 1.500,00 + PDV)
  • Samo Izjava o fiskalnoj dogovornosti za 2019.godinu (pristojba iznosi 1.000,00 kn + PDV)
  • Samo Godišnje izvješće o nepravilnostima za 2019.godinu (pristojba iznosi 1.000,00 kn + PDV)

POSEBNA PONUDA
za sve prijave do 21.01.2020.godine ostvaruje se 10% dodatnog popusta na odabranu uslugu 

Po završetku obrade svaki korisnik dobiva gotove dokumente Izjave o fiskalnoj odgovornosti sa pripadajućim prilozima te Godišnje izvješće sa svim pripadajućim dokumentima spremnim za predaju nadležnim institucijama i ministarstvima. 

U sklopu izrade Izjave o fiskalnoj odgovornosti trajno dobivate licencu za program bez ikakvih dodatnih troškova održavanja – web aplikaciju.

Zakonski definirani rokovi predaje Izjave o fiskalnoj odgovornosti su:
28.02.2020. i 31.03.2020.godine.

Rok za predaju Godišnjeg izvješća o nepravilnostima za razdoblje od 01.01. do 31.12.2019. godine je:
do 28.02.2020.godine za trgovačka društva i
31.03.2020.godine za druge obveznike.
Izvješće je dužna izraditi i poslati Osoba zadužena za nepravilnosti unutar Vaše organizacije.

Kako su u Zakonu o fiskalnoj odgovornosti (NN 111/18) propisane prekršajne odredbe u vidu financijskih kazni za nedostavljanje i nepotpuno dostavljanje dokumentacije, izbjegnite nepotrebne posljedice.

Budući da je interes za izradu dokumentacije velik, skrećemo Vam pozornost na pravovremenu prijavu za izradu cjelokupne dokumentacije, što potvrđujete ispunjenom i ovjerenom prijavnicom u nastavku.

[elfsight_form_builder id=”5″]

*Slanjem ove prijavnice dajete privolu društvu Sevoi d.o.o., Oreškovićeva 1a, 10000 Zagreb, OIB: 86157498303, da kao Voditelj obrade osobnih podataka obrađuje Vaše osobne podatke (gore navedene) a sve sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka 2016/679 i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Svrha obrade osobnih podatka za koju dajete ovu privolu je prijava na školovanje i daljnje informiranje prijavitelja o aktualnim školovanjima, seminarima i aktualnostima. Obradi osobnih podataka možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu. Vezano za opoziv privole, za sva pitanja koja se tiču obrade Vaših osobnih podataka te ostvarivanja prava predviđenih Općom uredbom o zaštiti podataka, možete se obratiti na sljedeće načine:

  • pisanim putem na adresu: Sevoi d.o.o., Oreškovićeva 1a, 10000 Zagreb
  • e-mailom na adresu: info@sevoi.eu

Obratite nam se sa punim povjerenjem, jer ćemo uvijek zastupati Vaše interese!

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *