Double exposure of business woman prepare documents and check data of work,business people working in the office and with blur city and network connection concept business concept.


Opće je poznato da danas bez konkretne i sveobuhvatne obuke neki određeni cilj neće biti ispunujen adekvatno. U ovom slučaju bazirati ćemo se na samo jedan segmenat zakonskih regulativa, a to je Upravljanje imovinom. Danas izuzetno aktualna tema u kojoj još uvijek mnogi “lutaju”. Važnost obuke i školovanja ljudskih resursa unutar grada ili općine je jednako važna bez obzira da li sami uređujete svoje registre imovine ili je za to zaposlena neka konzultantska tvrtka.

Ukoliko unutar vašeg grada ili općine netko od zaposlenika uređuje sam i popunjava Registar imovine onda je važno upoznati ga sa svim segmentima koje Registar treba sadržavati i kako se do tih podataka dolazi, te na koji način se dijele i unose. Ukoliko za vas radi konzultantska tvrtka s tim imate osiguranje da će vam nakon završenoga projekta netko adekvatan moći potvrditi da sve ono što ste dogovorili to i imate unutar registra imovine i da ne izlazi izvan zakonskih okvira.

Izuzetno je važno adekvatno školovanje unutar ovog područja u kojem se prvo upoznaje osobu sa zakonskom regulativom, bitnosti i važnosti upravljanja imovinom, popunjavanjanjem Registra imovine i njegovih segmenata, te važnosti redovitog unosa vrijednosti pojedinačne jedinice imovine.

Važno je dodati da onog trenutka kada je Registar imovine ustrojen i iz njega proizašla Strategija upravljanja imovinom i jednogodišnji planovi…


NIJE SVE PRESTALO!

 

Upravo je školovanjem zaposlenika važno usmjeriti vođenje za sve ono što tek dolazi i što je stavljeno u Strategije kao ciljevi rješavanja. Izuzetno je bitno naučiti isčitavati sve segmente koji proizlaze iz samog registra imovine kako bi se adekvatno moglo upravljati vašom imovinom unutar općine ili grada. Analize koje proizlaze su zapanjujuće koliko jedan Regista imovine može iskristalizirati kompletan portfelj određenog područja imovine. Unutar školovanja prolaze se svi segmenti Upravljanja imovinom, te vas završenim školovanjem i obukom unaprjeđuje u radu svog posla na način da nema više “lutanja” za materiju koja se iz dana u dan proširuje.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *