222

SEVOI GRUPA 16. aprila obeležila je dvanaest godina rada.

Početak naše priče dogodio se 16. aprila 2008. godine u maloj kancelariji sa 3 zaposlena. Danas SEVOI GRUPA broji 30 sertifikovanih stručnjaka koji su doprinjeli današnjoj izvrsnosti i tokom tih dvanaest godina zajedničkog rada razvili smo se u međunarodnu, regionalno pozicioniranu grupu koja djeluje u sinergiji nekoliko firmi specijaliziranih za područja:

  • Finansijsko upravljanje i kontrola,
  • Strateško upravljanje imovinom,
  • Strateško planiranje i razvoj,
  • Implementacije standarda i sistem kvaliteta i sigurnosti.

Zahvaljujući tome što smo u svom radu težili vrhunskoj kvaliteti i stalnom praćenju tržišta razvili smo renomiranu grupaciju kako bi udovoljili vašim potrebama i željama ostvarivanja efikasnog rezultata poslovanja i omogućili strateški razvoj korisnika javnih sredstava.
Stekli smo povjerenje klijenata svojom kvalitetom u izradi Projekata na području cijele Regije (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora). U kratkom vremenu stvorili smo prepoznatljivo ime i poziciju lidera na našem tržištu gdje su nam klijenti od manjih korisnika do velikih korisnika javnih sredstava.

Misija SEVOI GRUPE je produbiti svijest korisnika usluga iz našeg područja djelovanja o prednostima evropskih standarda, voditi korisnike kroz procese implementacije, te ih savjetovati pri kontinuiranoj primjeni usvojenih procesa, čime pomažemo osposobiti korisnika za krajnji cilj, a to je efikasno upravljanje i kontroliranje njihovih sistema.

Kroz naš rad i iskustvo sa poslovnim korisnicima te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje te kontinuirano poboljšanje naših proizvoda i usluga želja nam je da i dalje imamo zadovoljne klijente koji će prepoznati naš rad.

Zahvaljujemo se svim našim klijentima i poslovnim partnerima što nam kroz saradnju pomažu da zajedničkim snagama iz dana u dan napredujemo. U vama imamo, ne samo poslovne partnere već i veliku podršku. Biti na listi vaših poslovnih partnera je jedna velika privilegija.
Kada se nakon dvanaest godina osvrnemo na uspješnost koju smo ostvarili sa vama kao važnim partnerima, možemo reći da smo postigli važne ciljeve.

Puno vam hvala na tome sa željom za nastavkom ove uspješne saradnje.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *