learning

SEVOI GRUPA tokom posljednjih 10-ak godina, u Vašim organizacijama donijela je proizvode koji su, vjerujemo, Vaše poslovanje učinili praktičnijim, jednostavnijim i prijatnijim.

U ovim nesigurnim vremenima, više nego ikada, naš prioritet je samo jedan – osigurati sigurnost naših kolega kao i sigurnost Vas, naših cenjenih klijenata. Iz tog razloga kontinuirano pratimo upite i mjere koje sprovodi  Svetska zdravstvena organizacija i Nacionalna služba civilne zaštite te djelujemo u skladu s’ njima. Naši zaposleni u ovim trenutcima rade od kuće, radi svoje zaštite i zaštite svih nas te su im osigurani maksimalni sigurnosni uslovi kako bi Vam i dalje pružali vrhunsku uslugu.

Preporuka da ostanemo kod kuće nije samo važna i nužna zbog naše zaštite i smanjenog širenja virusa, već je i mogućnost da ovo vrijeme provedemo u krugu ljudi koji su nam najvažniji u životu i zbog kojih sve što radimo ima smisla.

S time na umu, želimo da naglasimo kako smo više nego ikada odlučni u nameri da, iako odvojeni, kroz ovaj izazov prođemo zajedno i iz njega izađemo kao pobjednici – naši zaposleni, naši klijenti i naši partneri!

Pozivam Vas da nam se slobodno obratite ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za  naš rad u ovim novim uslovima i trenucima. Tu smo za Vas i želimo, koliko je moguće, doprineti rješavanju krize na najbolji mogući način.

info@sevoi.eu 

Vama i Vašim najmilijima želimo da ostanete zdravi, sigurni i dobro!

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *