learning

DATUM PRISTUPA ŠKOLOVANJU JE OD MOMENTA EVIDENTIRANE UPLATE

Zbog velikog interesovanja ovom prilikom želimo da Vas pozovemo na online školovanje u organizaciji SEVOI GRUPE D.O.O. na temu Finansijsko upravljanje i kontrola.

U nastavku se možete detaljnije informisati o jedinstvenom, stručnom, akreditovanom ONLINE školovanju.

Nakon uspešno položenog ispita kandidat ima mogućnost da  stekne uslov za izdavanje stručnog Sertifikata (sertifikat je važeći u celoj EU).

NAMENA I CILJ ŠKOLOVANJA – RUKOVODILAC FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA

Školovanje je namenjeno svim Rukovodiocima korisnika javnih sredstava, zaposlenima u lokalnoj samoupravi, kao i svim direktnim i indirektnim korisnicima javnih sredstava.

Kroz implementaciju sistema FUK-a potrebno je imenovati Rukovodioca FUK-a.

NAČIN REALIZACIJE

Predavanje će se realizovati ONLINE – PPT prezentacijom, segmentiranom po modulim. Svaki modul se može slušati 14 dana u bilo kom vremenskom periodu i koliko god puta je neophodno, nakon čega sledi polaganje ispita.

Posle uspešno položenog ispita nakon prisustvovanja edukaciji podeljenoj u 4 modula, kandidat će steći uslov za izdavanje sertifikata pod nazivom RUKOVODILAC FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE (ispunjen zahtev za izdavanje sertifikata važećeg u celoj EU).

PREDAVAČ NA ŠKOLOVANJU JE:

  • Dr. Željko Krpan, eminentni stručnjak iz oblasti Finansijskog upravljanja i kontrole,  sa iskustvom od preko 700 polaznika školovanja u državama regiona, autor više stručnih knjiga iz ove oblasti, Predsednik uprave SEVOI GRUPACIJE i direktor SEVOI GRUPE D.O.O. Beograd, specijalizovan za finansijsko upravljanje i kontrolu, Strateško planiranje i GDPR. Praktično i teoretski će Vam preneti iskustvo stečeno saradnjom sa više od 1100 poslovnih subjekata u različitim državama regiona (Republika Srbija, Republika Srpska, Republika Hrvatska, Crna Gora, Federacija BiH).

SPOSOBNOST KANDIDATA NAKON ZAVRŠENOG ŠKOLOVANJA

FUK:

  • Praćenje i ocenjivanje celokupnog sistema unutrašnje kontrole
  • Izrada procesne orijentacije organizacije
  • Izrada registra rizika i procenjivanje rizika
  • Koordinacija razvoja i sprovođenja programa unutrašnje kontrole
  • Praćenje utvrđenih nedostataka i potrebnih korektivnih radnji
  • Osiguravanje da su zaposleni upoznati sa primenjivim politikama poslovanja, da dobijaju odgovarajuću obuku na području unutrašnje kontrole
  • Izveštavanje prema zahtevima internih i eksternih korisnika

Kotizacija za polaznike:

  • ZA JEDNU OSOBU: 15.000,00rsd  + PDV
  • POLAGANJE STRUČNOG ISPITA I IZDAVANJE MEĐUNARODNOG SERTIFIKATA ZA RUKOVODIOCA FUK-a: 12.000,00rsd +PDV

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *