Na tržištu se često susrećemo sa opredeljenošću potrebe, ponude, potražnje, saradnje ili saveta ali se postavlja pitanje koliko je zapravo prisutna zakonska obaveza ? 

Na ovo pitanje se ne odgovara teoretski te shodno tome pokazalo se da naši klijenti prihvataju FUK kao obavezu a ne kao zakonski pritisak. Na sastanku ćete možda i čuti „mi to radimo zbog državne revizije.“ Međutim kada krenete u dijalog oko rešavanja tekućih finansijskih i organizacionih problema vidite zapravo da je od sumnje primoravanja na FUK do rešenja put vrlo jasan a to je implementacija FUK-a. Naši klijenti ne odstupaju od revizije, naprotiv sarađuju na takav način da žele da prevaziđu zadate obaveze koje FUK nameće i da problematiku reše na što prihvatljiviji način.

Naše tržište prihvata FUK u danima posle COVID 19 globalne pandemije kao obavezu što smatramo ličnom zaslugom referentne liste koja nas je na tržištu preporučila kao renomiranu konsultantsku kuću koja je promenila svest da se nešto ne radi pod moranje već po obavezi pred odgovornom pristupu tekućih i drugih problema a koje FUK rešava. Dugogodišnjim radom opravdali smo jedan od svojih ciljeva i tako je FUK postao obaveza a ne primoravanje zakona što je na naše zadovoljstvo uspeh prvenstveno zato što kvalitet izrade kooperativnu implementaciju stavljamo u prvi plan.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *