STRUČNJACI SEVOI d.o.o. ZAGREB ODRŽALI EDUKACIJSKI SEMINAR NA TEMU FINANCIJSKO UPRAVLJANJE I KONTROLA (FMC /FUK) U TVRTKI MONTE PUT U PODGORICI.

Stručnjaci SEVOI d.o.o. iz Zagreba održali su 2. i 3. ožujka seminar u Podgorici u tvrtki MONTE PUT d.o.o. Podgorica, na temu Financijsko upravljanje i kontrola (FMC/FUK) u sklopu obuke osoblja tvrtke, Naime SEVOI d.o.o. dobio je na međunarodnom natječaju izradu i implementaciju sustava FMC/FUK za navedenu tvrtku.

MONTE PUT d.o.o. vodeći je cestovni operator koji upravlja Auto cestom Podgorica-Beograd na crnogorskoj dionici autoceste i tunelom Sozina (5 800 m)

Tijekom edukacije djelatnici su upoznati sa svim fazama izrade FMC-a a prošli su i edukaciju rada na softverskoj aplikaciji koja prati implementaciju FMC-a

SEVOI d.o.o. dobio je ovaj posao na temelju svojih referenci implementacije sustava Financijskog upravljanja i kontrole u državama Regije (Hrvatska – 12 županijskih Uprava za ceste , Srbija – Koridori Srbije , Putevi Beograda, Ceste Vojvodine , Bosna i Hercegovina – putevi Republike Srpske) Sve ove implementacije pratila je i softverska aplikacija za operativni rad.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *