Dugogodišnje iskustvo naših savjetnika prilikom saradnje sa klijentima u primjeni sistema finansijskog upravljanja i kontrole, kao i podsticaji korisnika, usmjerili su nas ka izradi softverskog rešenja koje, kao i sva ostala naša rješenja, daje smisao krajnjem proizvodu.

Ovaj softver je upravljački alat koji ima trajnu vrijednost, jer služi, kako prilikom procesa uspostavljanja, tako i u krajnjem funkcionisanju sistema kroz efikasnu primjenu i praćenje.

Primjenom softvera „FUK“ omogućavamo svim korisnicima:

  • Pregled svih procesa,
  • Pregled Korisnika procesa po organizacionim jedinicama,
  • Pregled Vlasnika procesa,
  • Pregled Vlasnika procedure,
  • Pregled odgovornosti za sprovođenje pojedine aktivnosti za pojedino radno mjesto u svakom procesu kao i na nivou svih procesa
  • Pregled grupa rizika ( visok-srednji-niski) po svakoj organizacionoj jedinici,
  • Pregled grupa rizika na nivou cijele organizacije,
  • Pregled uspostavljenih kontrola u pojedinom procesu, proceduri i radnom mjestu.

Svaki korisnik u procesu uspostavljanja FUK-a imenuje Rukovodioca finansijskog upravljanja i kontrole, a ovo softversko rješenje upravo njemu postaje nezamjenjiv alat u procesu upravljanja rizicima.

PO ČEMU SMO JEDINSTVENI NA TRŽIŠTU?

Mi obučavamo klijenta kroz radionice, kako zajedno izraditi svu potrebnu dokumentaciju, na osnovu potpunog razumijevanja u cilju uspešne implementacije u egzaktne procese organizacije klijenta.

Ne prodajemo dokumentaciju koju klijenti ne razumiju radi „pro forme“ ispunjenja zakonske regulative (iako to neki rade pod nazivom „ključ u ruke“). Ipak, uvodite FUK, ne kupujete automobil ili stan. Niko Vam ne može izraditi dokumentaciju za Vaše procese i rizike bez Vašeg aktivnog učešća.

Naši savjetnici, predavači i u kasnijem održavanju sistema Vaši konsultanti, imaju značajna stručna i praktična znanja u tom području, i svi su menadžeri i auditori kvaliteta sa sertifikatima Evropske organizacije za kvalitet EOQ.

Nema komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *